Tenim un Bárcenas a Oliva?

El curiós cas de les seus del PP d’Oliva

No només és la seu del carrer Gènova. També les seus del PP d’Oliva tenen història per a contar. Fa uns anys el PP va inaugurar un flamant local al carrer Hospital, que fa poc va ser confiscat per no pagar un préstec hipotecari. I, sorprenentment, fa uns mesos el PP va inaugurar una nova seu, encara més ostentosa, en un baix comercial del passeig Gregori Mayans, que no deu ser precisament barat. Resulta estrany que el PP perda una propietat per no poder pagar un préstec hipotecari, i de repent tinga diners per a un nou local en un punt car de la ciutat.

Això, sumat a la gran quantitat de pamflets amb què ha empaperat Oliva al llarg de la legislatura, dóna què pensar. I nosaltres no volem pensar malament, veritat?

Els principals suports de Chelo Escrivá, envoltats en la polèmica

Juan Cotino. El principal valedor de Chelo Escrivá es troba actualment relacionat amb diversos casos de presumpta corrupció política. En novembre de 2014 va ser imputat en la branca del cas Gürtel relativa a la visita del Papa, per indicis de prevaricació, tràfic d’influències, malversació de cabals públics i suborn. A més, la seua empresa familiar, SEDESA, està sent investigada dins del cas Bárcenas, per possible finançament il·legal del PP (mai ha explicat les contractacions del Consell); i també per presumptes delictes fiscals en crèdits concedits irregularment per Bancaixa.

I el programa «Salvados» dedicat a l’accident del metro de València (Olvidados, 28-4-2013) va destapar un testimoni que el deixa en prou mal lloc: «Em va dir que sabien que el meu fill acabava d’acabar ADE i que si necessitava treball, en el públic o en el privat, que no dubtara a trucar-lo. Tot seguit em va preguntar com anava a actuar en la instrucció».

José Vte. Gómez Tejedor. El cunyat de Chelo Escrivá és l’advocat de la trama dels Fons de Cooperació. En setembre de 2011 va mantindré una vergonyosa conversa amb Tauroni, en la qual es van fer uns comentaris menyspreables, denigrants i sexistes contra la diputada de Compromís, Mireia Mollà. Tant és així que la Mesa de les Corts Valencianes els va reprovar qualificant-los de «deleznables, despectives e injuriosos».

1351103788_744390_1351104280_noticia_normal

Vicente Ferrer Roselló. Este diputat d’Alboraia va ser condemnat pel Tribunal Suprem a una multa i la retirada del carnet, per conduir borratxo i anar fet zig-zag en una avinguda de València en 2012. Ja havia sigut jutjat abans en València, perquè Ferrer havia ocultat la seua condició d’aforat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s