Compromís, la bèstia negra (el «polvoró») de l’exalcaldessa

En Compromís tenim «vocació de polvoró»

De la mateixa forma que la diputada de Compromís Mònica Oltra ha sigut la «bèstia negra» del PP en les Corts Valencianes durant els últims anys, també a Oliva el grup municipal de BLOC-Compromís ha sigut la «bèstia negra» (o el «polvoró») de Chelo Escrivá durant tots estos anys. «El BLOC se me atraganta como el polvorón», va reconéixer als mitjans de comunicació la polèmica exalcaldessa en desembre de 2011. Una bona mostra de l’intens treball de fiscalització i oposició que estava duent a terme Compromís en el període que Chelo Escrivá va ostentar l’alcaldia.

Compromís ha estat, des de fa molt de temps, el centre dels atacs de la conflictiva portaveu popular. Ho demostren centenars de titulars de premsa, àudios de ràdio, entrades de facebook, pamflets i actes de sessions plenàries. David González, i altres membres de Compromís, han estat permanentment en el pensament de la desbocada exalcaldessa. Insults, burles, desqualificacions, atacs personals, referències a familiars, difamacions… han sigut una constant tot este temps.

Des de Compromís sempre hem procurat respondre tota esta virulència verbal i estes faltes d’educació amb el respecte i el trellat que ens caracteritza. Sense perdre les formes, a pesar de les provocacions. Nosaltres hem continuat fent el nostre treball amb tot el rigor i la correcció que hem pogut. Fiscalitzant al PP quan hem estat en l’oposició, buscant els consensos necessaris per fer la moció de censura, i gestionant de la forma més responsable possible després de la moció.

Pel que es veu, Chelo Escrivá no ens perdona que la deixàrem en evidència del seu desconeixement de l’anglés en aquell esperpèntic episodi de les samarretes del «wanted Camps only alive» que va popularitzar Mònica Oltra; o que destapàrem l’estrambòtic cas de la carta de l’oficina de la Marjal que la va deixar en ridícul, a més de mostrar com dedicava els seus esforços a perseguir i fer mal als familiars dels seus adversaris polítics.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s